Enhetsfrakt 50:- oavsett hur mycket du beställer   | 

Blixtsnabba leveranser   | 

Säkra betalningar

Betalningsvillkor

 

Vi har valt att samarbeta med Klarna som samarbetspartner, allt för att du ska få en trygg och säker motpart när det gäller faktura, konto, delbetalning eller övriga betalningsalternativ.

 

Faktura (Klarna)

Vi erbjuder tillsammans med Klarna att betala mot faktura. Ni får en kredittid på 30 dagar vilket innebär att ni betalar först när ni fått varan. Klarna gör en kreditprövning på ert personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den han utsäger sig för att vara. Detta medför att om du vill leverera din beställning till en annan adress än folkbokföringsadressen måste ni ange en annan leveransadress. Detta finner ni ett extra adressfält för i kassan. Vid leverans till annan adress än folkbokföringsadressen måste du även välja ett annat betalningsalternativ än faktura. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med (det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr) samt dröjsmålsränta med 2 % per månad + gällande referensränta.

 

Klarna Delbetalning

Vi erbjuder tillsammans med Klarna en möjlighet till Delbetalning. Det ger er möjlighet att dela upp betalningen på 3, 6, 12 eller 24 månader. För 3, 6, 12 betalas ingen ränta, för 24 månader betalas en ränta om 9,95 %. Det tillkommer en uppläggningsavgift på 95-295 kr samt en aviseringsavgift på 29kr/mån. Delbetalning förutsätter en lägsta ordervärde på 1000 kr.

Vi kan även erbjuda Klarna Konto. Det ger er möjlighet att dela upp er betalning på 24 månader. Inget krav på lägsta ordervärde. För detta alternativ betalar ni en ränta på f n 19,50%. En aviseringsavgift på 29 kr per månad.

När ni väljer att betala med delbetalning/ konto så sker en kreditupplysning på ert personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den han/hon utger sig för att vara. Detta medför att om ni vill att vi skall leverera er beställning till en annan adress än folkbokföringsadressen måste ni ange en annan leveransadress. Detta finner du extra adressfält för i kassasteget.

Kortbetalning (Visa,  Mastercard)

Vi erbjuder trygga betalningslösningar för kortbetalningar i Kassan för Bl.a. Visa, Mastercard. Fler kortaktörer kan erbjudas och finns då angivna som ett alternativ i kassan (check-outen) All betalningsinformation är krypterad med SSL (Secure Sockets Layer ) och sker via mycket hög säkerhetsnivå. Dina kortuppgifter varken lagras eller registreras av oss eller via betalväxeln. Hanteringen uppfyller kraven för PCI-DSS. För att genomföra en kortbetalning krävs ett Svenskt kort och en Svensk IP-adress.

Förskottsbetalning 

Ni har möjlighet att göra en förskottsbetalning. Betala till vårt Plusgiro 647958-8 eller bankgiro (734-5457) och uppge ert namn och orderID. Varorna skickas så fort betalning inkommit. Denna tjänst är gratis.

Personuppgifter

Replikor.se är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du lämnar till oss. Vi använder SSL, Secure Sockets Layer, som är ett säkerhetsprotokoll för att skapa en krypterad kanal mellan en webbserver och en webbläsare. Krypteringen försäkrar att all information och data som passerar mellan webbservern och browsern förblir privat och säkrad för utomstående.

Dina person- och inköpsdata kommer att behandlas för att upprätthålla vår kundrelation och även för marknadsföringsändamål så som nyhetsbrev och tryckt material. Uppgifter kan i erfoderliga fall vara tillgängliga för våra partners Nets och Klarna. Ni kan när som helst skriva till replikor.se och begära att dina personuppgifter rättas eller tas bort. Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har Kunden rätt att få ta del av den information som företaget har registrerat om kunden.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.