Enhetsfrakt 50:- oavsett hur mycket du beställer   | 

Blixtsnabba leveranser   | 

Säkra betalningar

Om oss

Välkomna till Replikor.se

Bolaget drivs under namnet replikor.se och tillhör Think Active Koncernen. Vi finns med säte I Knallestaden Borås, av många numera även kallad distanshandelns Mecka. Vi har närmare 50 års erfarenhet av postorder och numera E-handel vilket ger dig som kund en extra trygghet, utöver det har vi 3 ledstjärnor som vi följer - rätt pris - blixtsnabba leveranser - hög service.
Orsaken att vi även öppnade upp sajten Replikor.se var att det saknades en specialsajt som bara saluförde replikor. Det naturliga var också att vi I huvudsak valt att sammarbeta direkt, utan fördyrande mellanhänder med Spanska Denix som är en av världens största och kanske mest prisvärda producent av replikor.


Vi har även valt att bedriva vår verksamhet genom e-handel och har därigenom valt bort dyra butikslägen och höga personalkostnader för att alltid kunna vara mycket konkurrenskraftiga när det gäller prisbilden. Självklart arbetar vi även med de senaste säkerhetssystemen, Klarna som sammarbetspartner för betallösningarna samt DHL på fraktsida - allt för att du som kund ska känna maximal trygghet med ditt internetköp.

Vi är mycket stolta över vår sajt - hoppas ni gillar den lika mycket!

 

Har ni några frågor så kontakta oss gärna på info@replikor.se

Besökadress: Gässlösavägen 33, 504 41 Borås
URL : www.replikor.se
Org.nr: 5568992373
VAT nr: 556899237301
BG: 734-5457

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.